sportsclub.dk

Hvem Er Verdens Bedste Tennisspiller?

Billede: Pixabay, Bessi
Udgivet d. 23.03.2021
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Jeg tror ikke, at man lige præcis kan sige, at der kun er en tennisspiller, der er verdens bedste. Selvfølgelig kan man altid gå ud fra, hvem der har vundet flest grand slams, har flest titler eller hvem der har en OL-medalje derhjemme. Jeg vil herunder give mit bud på, hvilke spillere der måske er de bedste i verden indtil videre. Det er en sport, hvor der hele tiden kommer nye spillere til, så måske er verdens bedste en hel anden om 10 år. 

Men hvem husker vi mest? - det må vel være verdens bedste?

Og listen kunne fortsætte. Alle ovenstående spillere har sammen sat et præg på tennissporten, så vi aldrig glemmer dem.

Personligt synes jeg, at Roger Federer er verdens bedste på grund af hans fantastiske spil, hans utrolige baghånd og det rolige og venlige væsen, som han er. Han har vundet alle de ting, han gerne vil og spiller i øjeblikket, ikke fordi han skal, men fordi han stadigvæk har lysten til det. Han er en spiller, der stadigvæk udvikler sit spil og spiller med en glæde, jeg ikke har set før.

Andre ville nok være uenige med mig og sige, at de enten er på hold Djokovic, Nadal, Williams eller en helt fjerde. Jeg kunne forestille mig, at selv eksperter har svært ved præcis at sige, hvem der er verdens bedste, fordi der er så mange fantastiske spillere hele verden over.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til dette, du lige læste. Hos Perlen Odense shopper man specielt gerne dagmarkors. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.