sportsclub.dk

Hvor Gammel Er Fodboldspiller John Faxe Jensen?

Billede: Pixabay, torben7400
Udgivet d. 28.04.2021
Skrevet af: Redaktion
OM OS

John Faxe Jensen er i dag, anno 2021, 55 år gammel, men fylder 56 år d. 3 maj

Han er nok mest kendt for at være med til at vinde EM i 1992 med Danmark og for hans kommentar efter EM 92 finalekampen, hvor han scorede. Han sagde her: "Jeg vil sige som Store (en anden fodboldspiller). Jeg ramte den lige i røven". 

John Faxe debuterer på det danske fodboldlandshold i 1986 og spiller 69 landskampe, før han stopper i 1995. Igennem hans karriere for landsholdet, scorer han 4 mål, hvoraf det ene var i finalen i 92. Med sin scoring i den kamp bliver han faktisk kåret som året fodboldspiller i 1987.

Han har, ligesom mange andre fodboldspillere, spillet både i Danmark og i udlandet. Han startede i Brøndby IF, rykkede herefter til Hamburger SV, kom videre til Arsenal FC og kom igen tilbage til Brøndby IF. 

Han slutter sin karriere i Herfølge, hvor han samtidig er cheftræner og fortsætter herefter jobbet som fodboldtræner, enten som cheftræner eller assistent, da den aktive fodboldkarriere slutter. 

På nuværende tidspunkt er han cheftræner for Fremad Amager.

Jeg håber ovenstående artikel har været med til at gøre dig klogere på John Faxe Jensens alder, og hvorfor mange kender ham i Danmark.

Artiklen er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Pico smykker, og meget meget andet. Dette gælder artiklen - tak for dette.